Fondsen, sponsoren en partners

Beelden in Leiden is een particuliere stichting gedragen door een groep enthousiaste kunstliefhebbers. Wij kunnen ons werk niet doen zonder steun uit de stad, uit de fondsenwereld, dankzij sponsoren en met vrijwilligers. Wij danken dan ook iedereen die ons steunt op welke manier en wanneer dan ook, meer dan van harte. 

Beelden in Leiden wordt dit jubileumjaar mede mogelijk gemaakt door bijdragen van de gemeente Leiden, het Mondriaanfonds, Prins Bernhard Cultuurfonds, stichting Zabawas en het Lucas van Leydenfonds. Wij werken nauw samen met de stichting Beeldhouwer Frans de Wit en Singelpark. Onze vaste partner is Ondernemersvereniging Business Platform Schipholweg en sinds 2021 Begraafplaats Rhijnhof. Sponsoren zijn Art Salvage, Meijer Finance, Stoop Advocatuur en Sera Business Design en betrokken partners zijn onder andere de Hooglandse Kerk, LEVEN! Magazine en Vooraf en Toe. Natuurlijk danken wij ook de bewoners aan de Hooglandse Kerkgracht. 

Wilt u ons ook ondersteunen? Neem dan contact met ons op per email: bestuur@beeldeninleiden.nl

Beelden in Leiden dankt

           

LLF-logo geheel goud.png         zabawas.png 

pbcf-oranje-horizontaaltagline-rgb.png

 

onze eerste mecenas Arjen Pels Rijcken,

onze sponsoren

bus platf schiphol.jpg    Art Salvage   

logo Jacqueline petit.jpg          Stoop Advocatuur - Logo jpg.jpg      

 

en onze partners

logo_BegraafplaatsRhijnhof.jpg  logo 2018-transWEB (3).png

logo boerhaave.png       hortus_logo@2x.png     bv leiden.jpg

 

Partners van eerdere edities zijn De Twee Spieghels, JS Kunstprojecten, PP44, Van Dalen communicatie, De Partij evenementen, Burgy, Kortmann, Fonds1818, Cultuurfonds Leiden, Rijksmuseum van Oudheden, het LUMC, Achmea en Vrendly.

Agenda

19 mei 2022 - opening BiL2022

7 aug 2022 - finissage BiL2022

houdt deze agenda in de gaten voor de nieuwe ontwikkelingen en activiteiten 

Beelden in Leiden 2022

Volg ons

en blijf op de hoogte