Steun Beelden in Leiden

Liefde voor kunst? Steun Beelden in Leiden en geef een kunstenaar een opdracht

Beelden in Leiden helpt al meer dan twaalf jaar jonge kunstenaars door hen betaalde opdrachten te geven en hun werk in de openbare ruimte te tonen. Want we vinden dat kunst een plek in de stad heeft, waar een bewuste of onverwachte ontmoeting centraal staat. Met de werken willen we mensen kunnen ontroeren, verblijden en misschien wel even uit balans brengen. Werken waardoor we even weer om ons heen kijken, onze geest openen en onze blik verbreden. Werken die staan voor een ontmoeting met mensen en mensen onderling. 

Verschillende kunstenaars van Beelden in Leiden hebben zich afgelopen jaren bewezen in het kunstenaarsvak, zoals bijvoorbeeld Maud van der Beuken, Nynke Koster, Lisa Sebestikova en Koos Buster, Vibeke Mascini, Riet Wijnen, Matea Bakula nominatie (NN award 2019), Marianne Lammersen en Margriet van Breevoort. 

Beelden in Leiden is uniek in Nederland al was het alleen al maar omdat het is geïnitieerd vanuit een particuliere wens. En u kunt deze wens helpen uitvoeren en zo de kunsten in Nederland versterken. 

Steun Beelden in Leiden en de kunstenaars in hun werk. Draag bij aan het opdrachtbudget of geef een kunstenaar een betaalde opdracht. Zo versterken we samen de kunsten en de kunstenaars in hun werk, portfolio en zichtbaarheid. 

U kunt dit persoonlijk doen maar ook in groeps- of zakelijk verband, eenmalig of periodiek. 

Beelden in Leiden is een culturele ANBI en daarmee vrijgesteld van schenk- en erfbelasting. Voor maximaal fiscaal voordeel is schenken via een periodieke schenkingsovereenkomst de meest gunstige optie. Bereken via deze rekentool uw voordeel. 

Binnenkort treft u hier een uitwerking van de verschillende mogelijkheden en meer informatie. U kunt altijd contact opnemen met bestuur@beeldeninleiden.nl.

Agenda

25 mei 2023
opening Editie 2023

6 augustus 2023
finissage BiL2023

 

Playground

Volg ons

en blijf op de hoogte