Nieuw werk op Rhijnhof en jubileumboekje gepresenteerd

Afgelopen woensdag 23 juni is op Rhijnhof het eerste exemplaar van ons jubileumboekje Tien Jaar Beelden in Leiden aangeboden aan wethouder Yvonne van Delft. Tijdens een feestelijke bijeenkomst -in kleine groep in verband met de toen geldende coronaregels- op Begraafplaats Rhijnhof was er een tour met drie miniconcerten en langs het jubileumkunstwerk en het eerste kunstwerk gemaakt dankzij het nieuwe BiL mecenaat .

De woensdagmiddag bestond uit een feestelijke rondleiding over Begraafplaats Rhijnhof langs de nieuwe kunstwerken van Lisa Šebestíková -A balancing act of a myth- en Frode Bolhuis -For when I know myself I will cease to exist en langs drie miniconcerten. De concerten zijn unieke composities van studenten van het Koninklijk Conservatorium gemaakt voor door henzelf uitgekozen locaties op de begraafplaats. 

De kunstenaars waren aanwezig om hun werk toe te lichten. Ook Arjen Pels Rijkcen was uiteraard aanwezig. Dankzij zijn ondersteuning is de opdracht verleend aan Frode Bolhuis om nieuw werk te maken. Dit is de eerste opdracht vanuit het mecenaat van Beelden in Leiden.

beeld:

Agenda

19 mei 2022 - opening BiL2022

7 aug 2022 - finissage BiL2022

houdt deze agenda in de gaten voor de nieuwe ontwikkelingen en activiteiten 

Beelden in Leiden 2022

Volg ons

en blijf op de hoogte